top of page

Доставка и Връщане

Условия за поръчка

Избраните от Вас артикули се индикират в потребителска кошница, в която Вие във всеки един момент можете да променяте количеството, да добавяте или да изваждате продукти, както и да проверите, техните цени, и/или общата им сума. 

Доставка и транспортни разходи 

За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола. Посочете точен адрес за доставка. Транспортните разходи по доставката до този адрес на поръчки на стойност над 50.00лв се поемат и са за сметка на „Ол Гуудс” ЕООД. В случай на поръчки под 50.00лв., потребителят следва да заплати допълнително 3.60лв. за куриерски услуги до офис на Спиди или съответно 7.44лв. до адрес.  Разходите по доставката,  следва да бъдат заплатени от клиента във всички случаи, в които крайната стойност на поръчката, след приспаднати суми от отстъпки от промоции и клиентски карти е по-малка от 50.00лв.

 

Начин на плащане 

 

Във вашата потребителска кошница Вие можете да видите цената на избраните от Вас артикули, транспортните разходи и крайната сума, която трябва да заплатите. Ако искате да Ви бъде издадена фактура, моля да се свържете с нас по имейл (allgoodsbg@gmail.com). Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока. 

 

Потвърждаване на поръчка

 

Тук можете да видите цялата информация за поръчката си и да я проверите. 

Важно: Проверете внимателно съдържанието на Вашата потребителска кошница, информацията за плащане и транспортни разходи. Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите своевременно. След като натиснете бутона „приемам поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите съобщение с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона. 

Важно: Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва „Ол Гуудс” ЕООД с изпълнение. 

Срок на доставка на стоки 
 

Пратките се доставят от куриерска компания Speedy, като срокът за изпълнение е до 4 работни дни. 

В случай, че ”Ол Гуудс” ЕООД не е в състояние да изпълни заявка, същата се задължава да се свърже с клиента и да го информира. ”Ол Гуудс” ЕООД се задължава да възстанови платената сума в срок от 3 работни дни. 

Важно: Отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви. 

 

За въпроси и коментари моля, свържете се с нас на електронен адрес: allgoodsbg@gmail.com, за да ни информирате за случая.

Връщане на закупена стока

  

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването и, ако стоката отговаря на следните условия: 

- няма механични повреди; 

- с оригиналната си опаковка е и има добър търговски вид; 

- придружена е от съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена. 

Купувачът трябва да се свърже с „Ол Гуудс” ЕООД на електронен адрес allgoodsbg@gmail.com и да съобщи за отказа си. „Ол Гуудс” ЕООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача. В случай, че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Ол Гуудс” ЕООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума. Ако предварително платена стока е изчерпана, „Ол Гуудс” ЕООД се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 3 работни дни. 

bottom of page