top of page
Търсене
  • Снимка на автораMiryana

Първи думи за нас....

Актуализирано: 31.08.2021 г.

Здравейте,

казвам се Миряна. Завърших висшето си образувание в Германия, където чрез различни лекции и семинарии се запознах по-подробно с устойчивия начин на живот. По време на следването си, прекарах една година в Индонезия, където се сблъсках нагледно с проблема с консумацията на пластмаса, с обезлесяването на тропическите гори, с индустрията за палмово масло. От тогава е и копнежът ми да допринеса за решение на тези проблеми. И така след няколко години работа в немска компания, която се опитва да популяризира устойчивия начин на живот, се роди и идеята за създаването на AllGoods Store.

AllGoods е малка компания от ангажирани хора. Ние се опитваме да покажем, че устойчивата консумация, взискателният дизайн и разумните цени може да вървят ръка за ръка. 

AllGoods е смесица от професия и призвание и затова всеки продукт в магазина и всеки текст в блога са курирани и написани с любов и лична ангажираност. Всички компании с които работим са директни производители, повечето от тях стартиращи компании.

Когато избираме продукти и производители, винаги се уверяваме, че се спазват високи стандарти за екологично и справедливо производство. 

Не само при избора на продуктите обвъщам внимание за устойчивост. Опаковките, доставката, складирането, офисът и маркетингът също отговарят на нашите високи стандарти и непрекъснато се оптимизират.

Доставка без опаковки е (все още) мечта, но ние се стремим да направим транспортирането възможно най-устойчиво: AllGoods използва само опаковъчни кутии, изработени от 100% отпадъчна хартия.

Намаляваме използването на хартия и разпечатваме само онова, което наистина е необходимо. За бизнес документи използваме рециклирана хартия или хартия, изработена от сертифицирана FSC дървесина. 


Целта на блога е да ви запознаем по-подробно с нашата гледна точка за един по-устойчив свят и да ви представим подробно всяка една компания с която работим. Да ви разкажем, защо сме решили да продаваме техните продукти, какво ни грабна и ни накара да се влюбим в тях. Тъй като работим директно с производители, зад всеки продукт стои една невероятна история, която просто нямаме търпение да споделим с вас! Enjoy!


18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page