top of page
Търсене
  • Снимка на автораMiryana

Carry - Stay hydrated. Stay healthy. CARRY your bottle!

Актуализирано: 19.08.2020 г.

Напитките от бутилки за еднократна упортеба са също толкова ненужни, колкото са вредни за околната среда. От Carry вярват, че нашата среда е достатъчно замърсена от пластмаса. Тяхната цел е да създадат устойчиви продукти, които са изработени от екологично чисти материали, произведени са при добри условия на труд и са с високо качество. С CARRY имате бутилка за пиене, която съответства на това и дава на вас и на нашата среда плюс в качеството на живот.

Да живеем съзнателно означава да вземаме решения, които ни правят щастливи. За Carry това означава разработване на продукти, които ще ви придружават възможно най-дълго и чийто дизайн ще се грижи за вашето добро настроение всеки ден.

С CARRY вие съзнателно избирате бутилка за пиене, която е впечатляваща по отношение на качеството, функционалността и дизайна.

CARRY означава стойност, съчетана с естетика - перфектната комбинация от правилно и красиво.

Пиенето следва естествените нужди на човек. Съответно бутилката за пиене е оформена така, че да лежи удобно в ръката и да можете да се концентрирате напълно върху пиенето. Удобен и тънък, не просто се чувства добре в ръцете ви. с обем от 0,7 л е достатъчно голям, за да ви осигури достатъчно вода и достатъчно малък, за да се побере във всяка раница, чанта или бюро. Отворът на бутилката не е твърде голям и не е твърде малък. CARRY означава функционалност и красота и ви кара да се чувствате добре, докато пиете.

Ясно е, че CARRY е ежедневен предмет, който трябва да бъде до вас всеки ден. Ние ценим стъклото като материал, защото можем да го използваме в ежедневието без колебание, за нас, здравето и околната среда:


Стъклото е хигиенично, защото се почиства особено лесно, както при ниски, така и при високи температури.

Материалът е естествен, така че няма вредни вещества в напитката ви и следователно в тялото ви.

Стъклото е рециклируемо и следователно е полезно за околната среда.

Здравата чаша на бутилката за пиене е устойчива на топлина и може да издържи дори на температура до 70 ° Целзий.

Капачката е направена от биоразградими дървесни влакна и полипропилен (PP), който не съдържа вредни вещества като BPA и пластификатори.

Силиконова уплътнителна шайба вътре в капачката гарантира, че тя се приляга перфектно върху бутилката. Това означава, че бутилката за пиене остава непропусклива дори при газирани напитки.

Капачката се почиства лесно, благодарение на подвижната уплътнителна шайба, а също така е безопасна за съдомиялната машина.

Затварянето е удобно и функционално. Лесно се захваща и ви предлага удобно отваряне и затваряне.

Материалът на затварянето е траен и също така рециклируем. Това освобождава околната среда от отпадъците.

5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page