top of page

All Goods е малка компания от ангажирани хора. Една от целите ни е да покажем, че устойчивата консумация, взискателният дизайн и разумните цени могат да вървят ръка за ръка. 

AllGoods е както смесица от професия, така и призвание и затова всеки продукт в нашия магазин и всеки текст в блога са курирани и написани с любов и лична ангажираност. Всички компании с които работим са директни производители, повечето от тях са стартиращи.

Когато избираме продукти и производители, винаги се уверяваме, че се спазват високи стандарти за екологично и справедливо производство. Не само при избора на продуктите обръщаме внимание за устойчивост. Опаковките, доставката, складирането, офисът и маркетингът също отговарят на нашите високи стандарти и непрекъснато се оптимизират.

Доставка без опаковки е (все още) мечта, но ние се стремим да направим транспортирането възможно най-устойчиво: AllGoods използва само опаковъчни кутии, изработени в България, 100% рециклирани и биоразградими. Ние използваме само сини касови ролки. Те са абсолютно безопасни и за разлика от нормалната термохартия, могат да се изхвърлят заедно с отпадъчната хартия след употреба и да бъдат рециклирани. 

Намаляваме използването на хартия и разпечатваме само онова, което наистина е необходимо. За бизнес документи използваме рециклирана хартия или хартия, изработена от сертифицирана FSC дървесина.

Kазвам се Миряна. Завърших висшето си образование в Германия, където чрез лекции и семинари се запознах подробно с устойчивия начин на живот. По време на следването си, бях една година в Индонезия. Там се сблъсках нагледно с проблема с прекомерното използване на пластмаса, с обезлесяването на тропическите гори, с индустрията за палмово масло. От тогава е копнежът ми да допринеса за решаването на тези проблеми.

Няколко години работих в немска компания. Тя успешно популяризира устойчивия начин на живот в Германия и Австрия. Тогава се роди идеята за създаването на All Goods Store.

31949178_1899494490348413_57793666713407

С нашата гама от продукти искаме да покажем, че красивият дизайн и устойчивите практики, могат да вървят ръка за ръка!

bottom of page